Mitracom Computers

www.laptopwarenhuis.nlWelkom


... bij nonglare.laptopwarenhuis.nl; dé speciaalzaak voor al uw NON-Glare notebooks!!Direct naar onze webshop

Mitracom is in 1999 opgericht door ervaren en enthousiaste computertechnici, die het roer geheel om wilden gooien ten opzichte van de gevestigde bedrijven. Vanaf het begin hebben wij high-end computers op maat gebouwd voor veeleisende eindgebruikers, iets wat tegenwoordig als de normaalste zaak ter wereld wordt gezien. Kort daarna pioneerden wij op het vlak van Home Theatre PC's (HTPC's), wederom gevolgd in ons succes door vele andere bedrijven.

Ook hebben wij al in 1999 onze eerste build to order (ook wel B.T.O./BTO) notebook, notebook op maat, uitgeleverd. En tot op heden zijn wij dé enige leverancier van betrouwbare high-end performance notebooks op maat voor de professionele gebruiker van elke gading. Ons meest krachtige systeem, de 17" FullHD / Intel 3.73GHz Turbo HEXACORE / 12GB DDR3 / 8TB HDD/SSD (tot 560MB/s) / 2x [SLI] nVidia Geforce 780GTX 4.0GB DX11 of nVidia Quadro K5000 4.0GB OpenGL4.3/DX11 is het krachtigste draagbare computersysteem ter wereld, dat definitief een einde maakt aan de misvatting dat desktop computers altijd sneller zijn (voor meer informatie, zie www.hexacorelaptop.com).

Kortom, met reeds meer dan 18 jaar ervaring als dé specialisten in het bouwen van computers op maat bent u bij ons altijd aan het goede adres voor het notebook van uw wens. Of dit nu de standaard 14-15" business notebooks betreft, of juist dat krachtige, mobiele werkstation met nVidia QuadroFX videokaart voor uw CAD / CAM / 3D Render werkzaamheden, wij kunnen het voor u bouwen.


.projectmatig bouwen van systemen op maat
Bent u systeembeheerder dan wel beleidsmaker bij een bedrijf / overheid / onderwijs-instituut en moet er binnenkort een complete vervanging komen van uw pc- en/of serverpark, of wilt u projecten op individuele basis dan wel voor een grote groep werknemers af laten handelen op een professionele en klant-gerichte manier? Informeer dan vrijblijvend bij ons naar de mogelijkheden om deze zorgen van u over te nemen, net als vele andere tevreden klanten uit deze sectoren!


.vrijblijvende offerte!
Aarzel dus niet en mail of bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte, of bekijk meteen onze webshop om een selectie van ons assortiment in te zien.

Contact informatie:
e-mail terugbelafspraak ('call me') vrijblijvende terugbelafspraak maken
contact formulier vrijblijvend uitgebreide vragen stellen
openingsuren maandag t/m vrijdag 09:00 - 21:00 (GMT+1)
zaterdag 10:00 - 18:00 (GMT+1)
zondag gesloten
telefoon +31 (0)40 - 2 567 38 5 Eindhoven NL (hoofdkantoor)
+31 (0)30 - 212 9 212 Utrecht NL
+44 (0)1223 - 96 99 55 United Kingdom (English)
fax +31 (0)40 - 2 567 48 6Wij hopen u snel als klant te mogen verwelkomen!